Morgen is het weer zo ver. De vitra stockverkoop te Diegem. Altijd al gedroomd van enkele producten uit hun waanzinnige collectie? Of opzoek naar een iets te duur kerstcadeau? Nu is het moment, kortingen tot 50 %!

Alle info vind je op de vitra website:

Op zaterdag 14 december van 9u tot 15u heten wij iedereen welkom op onze jaarlijkse verkoop van showroommodellen. Een groot aanbod uit onze “Home-collectie” (sofa’s, klokken, lampen, stoelen..) maar ook alles voor de inrichting van uw kantoor (bureaustoel, vergadertafel, …) wordt aan uitzonderlijke prijzen verkocht!

Belangrijk: wij kunnen vooraf helaas geen goederen reserveren of een productlijst ter beschikking stellen.

Kijkdag
Om u in staat te stellen uw aankoop voor te bereiden (transport, helpende hand) organiseren wij een kijkdag op vrijdag 13 december tussen 8u30 en 17u30. Op deze dag staat ons salesteam klaar om uw vragen te beantwoorden maar kan er niets gereserveerd of aangekocht worden.
Kan u niet aanwezig zijn op de kijkdag? Op donderdagavond 12 december vindt u als ‘voorsmaakje’ enkele sfeerfoto’s van de showroom op onze facebook pagina! 

Koopdag
Op zaterdag 14 december gaan zowel de deuren van onze showroom als die van ‘depot 2’ stipt om 9u open. U brengt eerst al uw aankopen naar de “balie” waar ze verplicht op een factuur genoteerd worden. Nadien begeeft u zich (met de factuur en de goederen in de hand) naar de kassa. U kan zowel cash als met bancontact betalen. Gelieve op voorhand uw daglimiet te controleren! Wij aanvaarden geen kredietkaarten (Visa, Mastercard, etc).

Transport
Alle aankopen dienen op zaterdag 14 december 2013 meegenomen te worden (wij maken enkel een uitzondering voor omvangrijke artikels). U staat steeds zelf in voor het transport.

Adres
Vitra Belgium, Woluwelaan 137 te Diegem. Tel 02/725.84.00
GPS-adres: op de kruising met de ‘G. Deconincklaan 3’

 Vitra Sale Belgien 2013 Website