Tot en met 12 april kan je de tentoonstelling ‘Twentyseven.one.seven’ bewonderen te Antwerpen in de Zeno X Gallery. Met deze expositie toont Dirk Braeckman zijn meesterschap en tevens zijn unieke positie in het Belgisch fotografielandschap. Hij is er nu al haast een kwart eeuw aanwezig maar, sedert zijn prille begin is hij maniakaal verder gegaan op de weg die hij plastisch gekozen had. Zijn hele oeuvre baadt in een sfeer van een zekere melancholie, een gevoeligheid; een sensualiteit die men pas kan ervaren door lang en intens te kijken naar beelden die slechts langzaam hun geheim bloot geven. Aanrader!

Tentoonstelling “Twentyseven.one.seven”, foto’s van Dirk Braeckman.
Antwerpen Zeno X Gallery, Godtsstraat 15,  www.zeno-x.com

 

AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_001 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_002 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_003 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_004 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_005 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_006 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_007 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_008 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_009 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_010 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_011 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_012 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_013 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_014 AD_Zeno_X_Dirk_Braeckman_015

 

Foto’s: Dirk Braeckman