Van een afstand lijkt het een verbrande schuur, maar het is eigenlijk een vierkant huis opgebouwd met zwart geverfd hout. Het huis is gelegen in Normandië, Frankrijk en gemaakt door Parijs studio Beckmann-N’Thépé Architectes. De 50 vierkante meter woning bevindt zich op het platteland van Bellavilliers. Van de buitenzijde vallen vooral de witte ramen op. De voordeur is opgebouwd uit dezelfde zwarte planken en is nauwelijks zichtbaar.
Het huis heeft een totaal van 3 ramen en 1 grote schuifdeuren met raam deur die leidt naar het terras. Het interieur van het huis is behoorlijk modern ingericht met donkere houten eettafel en stoelen, ronde plafondlampen, en een paars gekleurde bank. Wij zijn vooral fan van het exterieur (en de geiten)!

 

AD_Zwart_H_01 AD_Zwart_H_02 AD_Zwart_H_03 AD_Zwart_H_04 AD_Zwart_H_05 AD_Zwart_H_06 AD_Zwart_H_07 AD_Zwart_H_08 AD_Zwart_H_09 AD_Zwart_H_11 AD_Zwart_H_12 AD_Zwart_H_13 AD_Zwart_H_10 AD_Zwart_H_14