Valerie Traan is een galerie en woning te Antwerpen. Dit prachtige gebouw werd gerealiseerd door de Belgische architecten LENS° ASS. Wat meteen opvalt, is de glazen wand die uitkijkt op de patio: de natuurlijke lichtinval laat de prachtige, sobere architectuur helemaal tot zijn recht komen.

Neem zeker eens een kijkje. Het gebouw is prachtig!

Daarenboven draait het uiteraard niet louter om het gebouw… Valerie Traan is een plek waar het creatieve aspect van objecten getoond en beleefd kan worden. Veerle Wenes omschrijft ‘haar Valerie Traan’ als “een plaats voor objecten en subjecten, voor voorwerpen en thema’s, voor het functionele en de subjectieve kijk erop. Vaak balancerend op de dunne scheidingslijn tussen design en kunst”.

Een plek om in de gaten te houden:
Valerie Traan, Reyndersstraat 12, 2000 Antwerpen
www.valerietraan.be

 

AD_01ValerieTraan AD_02ValerieTraan AD_03ValerieTraan AD_05ValerieTraan AD_06ValerieTraan AD_07ValerieTraan AD_08ValerieTraan AD_09ValerieTraan AD_10ValerieTraan AD_11ValerieTraan AD_12ValerieTraan AD_13ValerieTraan AD_14ValerieTraan